Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Constipatie

Als u last heeft van dit euvel eet dan 1 x per week dit: aardappelpuree uit een zakje. (bereiding: water 500ml effe koken laten dan 2 boullion tabletten erbij naar eigen smaak!dan ff laten koken dan dikke echt ong 60 tot 80 gr boter uit een pakje niet uit de fles erbij doen. koken laten in de magetron ong 6 min dan neem je het uit de magnetron dan doe je de puree uit het zakje erbij, en melk zoveel hoe u maar wilt en geen kruiden he zitten al in het boullion blokje) dat eet je echt HEET op een paar lepels is al voldoende om naar de wc te gaan! ik garandeer u dat u binnen een paar uur alles uit u lichaam heeft. heb het geprobeert en het geeft idd de volgende dag een luchtiger en lichter gevoel op alles. (bevat ook nog een hoop voedingsvezels en aardappelzetmeel)

1 0
Zonnebrand

Tip gekregen van een Italiaanse Dokter Rode Vinaigrette op de huis doen en insmeren en de brand verdwijnt na ca 4 uur en je gaat er niet door vervellen enz. en je behoudt de zonnekleur nog erbij dus, alleen de Rode gebruiken en geen andere. Rode is namelijk zachter voor de huid.

0 0
Ramen

Een ui pellen in 4en snijden in warm water doen en met een spons erin soppen en dat op de ramen doen met een trekker na en je bent zo klaar met alle ramen en streeploos en vetvrij zijn ze dan!

0 0
Badkamer

Voor tegels schoonmaken gebruik ik: klein beetje wasverzachter in heet/warm water dus als je een emmer gebruikt van 5L dan doe je er 2 eetlepels in dan een doekje erin soppen maar! en de tegels blinken als geheid na het opdrogen effe nawrijven voila klaar bent u! succes verzekert.

6 0