Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Psoriasis

Ik heb zelf erge last van psoriasis en heb alles geprobeerd. Ben nu bezig met plantaardige olie op mijn hoofdhuid te smeren s'avonds en dan s'ochtends je haren wassen als je dit regelmatig doet blijft het weg!

3 5 1 0
Psoriasis

ik heb zelf last van psoriasis. ik heb een paar dingen die werken: -geen chocolade meer eten -geen witte pasta's en witte broden eten -bij de apotheek een teershampoo halen (zal met shampoo, volhouden werkt echt)

5 0 0
Psoriasis

Ik heb sinds dat ik klein was al last van psoriasis, ondertussen ben ik al heel veel ziekenhuisbezoeken verder, maar niets hielp.
Ik ben hier nu een maand mee bezig en ik heb nu het gevoel dat ik het onder controle heb.
ik eet geen chocolade meer, ik drink geen alcohol, ik eet weinig witte broden, witte pastas etc.

En als belangrijkste na het douche gelijk met een lotion de plek van de psoriasis goed invetten.

5 0 0
Honden adem

Ik heb een Jack Russel van bijna 9 jaar oud en hij stonk heel erg uit zijn mond. Om elke maand naar de tandarts te gaan met mijn hond is ook geen oplossing. Ongeveer 2 a 3 maanden hebben we grotere en hardere honden brokken gehaald en hij stinkt niet meer uit zijn mond! Alleen mijn kat vind de honden brokken ook super lekker.... heeft iemand daar tips voor?

5 0 0