Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Acne

Ga geen onzin dingen doen zoals tandpaste erop smeren, hierdoor krijg je uiteindelijk putjes in je gezicht, dit geld ook bij uitknijpen. Koop het volgende middel: Benzoylperoxide. Verkrijgbaar in 5 en 10%. Gebruik dit 1 tot 2 maal daags zoals voorgeschreven (ligt eraan hoe goed je er tegen kunt). Bij langdurig gebruik kan je huid droog worden, stop er dan een paar daagjes mee, en gebruik de zalf weer opnieuw. Dit is door huisartsen en professionals voorgeschreven als een van het weinige wat ECHT werkt.. (het is ook nog in het programma Kassa geweest). Heb het zelf na aanleiding van kassa gebruikt, en het werkt! Vooral de 10% is geweldig. Slechts 3 euro voor een tube, en je doet er maanden mee. Val niet in de grappen van Clearasil, Ik werk zelf as drogist en ik kan u vertellen, clearasil HELPT puistjes voorkomen zoals op de verpakking staat, maar dat doet normale zeep en warm water ook.. feitelijk is clearasil en al die andere zooi gewoon zeep met een apart geurtje, trap er niet in!

0 0
Slapeloosheid

Neem Valeriaan. Bij de kruidvat (alle andere winkels ook overigens) kun je goedkoop valeriaan kopen. Tabletten, tinctuur, vanalles. Neem je tabletten? Neem dan 1 tablet bij het avondeten, en 1 tablet zon 1.5 - 2 uur voor je naar bed gaat. Je zult beter inslapen en meer uitgerust zijn als je weer wakker word. Groot pluspunt, je lichaam raakt niet gewend aan Valeriaan, dus het blijft werken!

0 0