Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Luizen

Tegenwoordig kun je bij de drogist of de apotheek een electrische luizenkam kopen, deze dood de luizen direct dmv een electrisch schokje, dit voel je zelf overigens niet. Handig ter controle. Zo kun je er rap bij zijn.

4 5 3 0
Luizen

Sprenkel een paar druppels tea tree olie op de kraag van de jas en druppeltje in de nek, de luizen gaan er niet van dood maar lopen er wel voor weg. Handig als preventie.

5 0 0
Luizen

Ik was het haar van mijn oudste dochter met selsun shampoo zij heeft vaak last van schilfers op haar hoofd en krabt der hoofdhuid dan kapot, nu blijkt dus dat dit ook helpt tegen luis, ze komen in ieder geval niet op je hoofd want de jongste zat helemaal onder de luis en de oudste had echt nergens last van en dat terwijl ze in een stapelbed slapen en ook op hetzelfde bed spelen sóchtends, dus helpt ook om de luis tegen te gaan. Deze shampoo is bij de drogist te halen.

5 0 1