Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Winderigheid

Veel water drinken, vooral bij winderigheid na het eten van fruit.

Onno
0 0
Eczeem

Ik heb drie kinderen met eczeem en heb heel wat doktoren gezien en tips geprobeerd. De beste tips zijn: vettig houden (vaseline blijft het langst zitten); kort en niet te heet douchen zonder zeep; na het douchen direct invetten. Nivea kan erg prettig zijn. Biologische melkproducten hebben een gunstig effect. Wacht niet te lang met doktersbezoek; eczeem is een ziekte en verdient serieuze aandacht. Het AMC heeft een dagbehandelcentrum voor huidziekten waar we verrassend veel van opgestoken hebben.

Onno
0 0
Vermoeidheid

IJzergebrek kan een oorzaak zijn. Een bloedtest via de arts kan dat aantonen. Appelstroop bevat zeer veel ijzer en kan helpen het tekort aan te vullen.

Onno
0 0
Muggen

Ik ben jaren geleden gestopt met melkproducten vanwege allergie. Sindsdien word ik veel minder vaak door muggen gestoken. Verder: zorg dat om het huis geen water blijft staan in bakjes of gootjes; daarin leggen ze hun eitjes.

Onno
0 0