Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier


Winderigheid

Veel water drinken, vooral bij winderigheid na het eten van fruit.

- Tip #11632

0 0
Eczeem

Ik heb drie kinderen met eczeem en heb heel wat doktoren gezien en tips geprobeerd. De beste tips zijn: vettig houden (vaseline blijft het langst zitten); kort en niet te heet douchen zonder zeep; na het douchen direct invetten. Nivea kan erg prettig zijn. Biologische melkproducten hebben een gunstig effect. Wacht niet te lang met doktersbezoek; eczeem is een ziekte en verdient serieuze aandacht. Het AMC heeft een dagbehandelcentrum voor huidziekten waar we verrassend veel van opgestoken hebben.

- Tip #11633

0 0
Muggen

Ik ben jaren geleden gestopt met melkproducten vanwege allergie. Sindsdien word ik veel minder vaak door muggen gestoken. Verder: zorg dat om het huis geen water blijft staan in bakjes of gootjes; daarin leggen ze hun eitjes.

- Tip #11634

0 0
Vermoeidheid

IJzergebrek kan een oorzaak zijn. Een bloedtest via de arts kan dat aantonen. Appelstroop bevat zeer veel ijzer en kan helpen het tekort aan te vullen.

- Tip #11635

0 0