Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Houdbaarheidsdatum

De houdbaarheidsdatum van levensmiddelen staat vaak heel klein op verpakkingen vermeld en de ene keer staat de datum op de voorkant, dan weer op de achterkant, het deksel enz. Als je na een tijdje nog eens naar die datum wilt kijken weet je soms niet meer waar die stond en moet je weer zoeken. Ik heb het volgende bedacht: Als ik een product heb gekocht dan bekijk ik de houdbaarheidsdatum en die schrijf ik in grote letters op een stuk schildersplakband, ook wel afplaktape of - band genoemd en dat plak ik dan op de voorkant van het artikel. Dan hoef ik de volgende keer niet meer te zoeken waar die datum ook al weer stond en ook hoef ik mijn bril er dan niet meer bij te pakken want ik heb met grote letters geschreven.

0 1
Stofzuiger

Strooi wat waspoeder op de vloer en zuig dat op dan verspreidt de stofzuiger weer een heerlijk frisse geur.

0 0
Toilet

Doe voor het slapen gaan een flinke scheut (goedkope) cola in de pot en laat e.e.a. zo mogelijk de hele nacht intrekken.

0 0
Wasmachine

Doe wat mondwater in het bakje waar je wasverzachter in doet. Niet alleen je wasmachine ruikt na het wassen weer fris maar je hele badkamer of keuken!

0 0