Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haaruitval

De volgende natuurproducten zijn goed tegen haaruitval: -Brandnetels(klinkt misschien pijnlijk, maar als je brandnetelwortels kookt en het water een beetje laten afkoelen en hiermee je haren wassen, voorkomt haaruitval, je krijgt vol en gezond en glanzend haar! Oud gebruik uit Bosnie en Herzegovina! werkt al eeuwen goed! Ook helpt een mix van een ei dooier met walnoot olie en AD 3 druppels (druppels die bij babys worden gebruikt om de botten sterker te laten worden) dit allemaal samen mixen en alleen op je haarwortels insmeren, helpt ook heel goed, wel ieder keer insmeren voordat je je haar wilt wassen en dit een uur in laten werken, daarna kan je gewoon je haar wassen als gewoonlijk helpt heel goed!!! ook een oplossing is henna in je haar doen, henna is heel goed voor je haar, er komt een laag over je haar heen waardoor het beschermd wordt en dikker wordt, henna kan je meerdere malen herhalen het is een natuur product en je krijgt er ook voller en glanzender haar van, maar voordat je henna wilt gebruiken kan je beter eerst naar iemand gaan die hier verstand van heeft wat betreft de verschillende kleuren van henna en wat het beste voor jou is. Succes mensen!!!

5 0 0
Acne

Ik heb heel veel last van puistjes gehad me gezicht zat er vol mee. Ik ben toen naar de huisarts geweest en vroeg of er een middel hiertegen was. Hij gaf mij een recept voor ""Eryacne"" hij zei tegen mij; het is beter om puistjes te voorkomen dan genezen. Eryacne is een soort van gel met alcohol, je smeert het op je gezicht en dan voel je hoe je gezicht een beetje strak gaat aanvoelen net alsof je met een zeep je gezicht hebt gewassen en je ruikt de alcohol ook.Bij sommige kan de huid beginnen te schilferen of rood aanvoelen maar dat hangt van je huidtype af, ik zelf heb een vette T-zone (voorhoofd, neus, kin) bij mij heeft dit enorm veel geholpen het helpt niet alleen tegen puistjes maar ook acne (zwarte kleine puistjes) ik zelf heb vaak van alles geprobeerd maar vaak heb ik ook niet voldoende tijd voor bepaalde mixeltjes. Deze gel breng ik elke avond op me gezicht en in de ochtend was ik mijn gezicht gewoon en zo doe ik dit elke dag na een paar dagen merk je het verschil al, de puistjes gaan weg en blijven weg, een echte aanrader! maar ik zou wel eerst naar je huisarts gaan en vertellen over dit product, want je moet een recept hiervoor krijgen! PS. lees ook de bijsluiter, want ieder zijn huidtyp is anders.Succes ermee!!!!

3 5 1 2