Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Slapeloosheid

Soms wordt je wakker en kan je niet meer in slaap komen. Terwijl je niks hebt om zorgen. Je draait maar, maar gaat niet. tip: ga eruit, (liefst zo min mogelijk lampen aan anders wordt je te wakker) ga met blote voeten op koude vloer staan van badruimte en maak je oorlelletjes met koud water goed nat door je wijsvinger en middelvinger je oorlellerjes tussen deze koude natte vingers te wrijven. Niet afdrogen, gewoon meteen in bed gaan. Zodra ik er in lig ben ik na korte tijd weg. Werkt altijd. Heb je ook tegelijk lichte hoofdpijn? doe dan ook (staande op koude vloer) je voorhoofd met koud water en ook niet afdrogen.

4 5 3 1

Hoi Martin, Misschien ben jij ook wel de Martin van de hopbellen tegen slapeloosheid? Ik vind jouw tip in ieder geval ook wel heel interessant! Zou jij het leuk vinden om jouw tip met een groter publiek te delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Het programma zal respectvol en professioneel omgaan met alle idee├źn die mensen ons zullen presenteren: En wie weet helpen we er tal van mensen mee die maar geen remedie vinden voor hun probleem. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via carolien.rozema@warnerbros.com of 020 6661801.

0

Login om een reactie te geven: