Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Allerhande vlekken

Voor vlekken uit kleding te krijgen hoef je niet altijd een vlekverwijderaar te kopen maar je kunt het ook inwrijven met een vast stuk zeep. Zoals oude kleine stukjes zeep en de vlek is weg.

Yvette de Jager
0 0
Gezichtslotion

Om zelf een gezichtstonic of lotion te maken kan men het best 200 gram rozenblaadjes plukken en in water leggen zodat de rozenblaadjes daar kunnen intrekken en na enige tijd heb je een natuurlijke gezichtslotion zonder conserveermiddelen of andere onnatuurlijke toevoegingen. Puur natuur en het ruikt heel erg lekker.

Yvette de Jager
0 0
Citroen

Om zelf een deodorant te maken kun je wat citroen uitpersen en dat vermengen met water en zo heb je een natuurlijke deodorant zonder toevoegingen. Citroen houdt muggen wespen en bijen op een afstand en dat is ideaal voor in de zomer. Zo is er ook deodorant van Weleda op basis van citroen zonder kunstmatige toevoegingen. Dit is dan een goedkoop alternatief om zelf je deodorant te maken en is dan minder duur en het is puur natuur. Geen wespen vliegen of bijen want die houden niet van citroenlucht. Die houden meer vanzoete geuren en bloemige zoete parfums en eau de toilettes. Er gaat niets boven puur natuur. Geen toevoegingen. je weet wat er in zit, en het kost dan niet veel. De citroen ruikt heerlijk fris en je kunt er tevens mee schoonmaken.

Yvette de Jager
4 0
Azijn

Je kunt de ramen ook met azijn schoonmaken als je geen spiritus bij de hand hebt.

Yvette de Jager
0 0
Mieren

Ze zeggen dat koperen muntstukken de mieren op een afstand houdt wie last heeft van mieren zou dan wat koper geld of muntstukken ergens moeten leggen waar mieren zijn gezien en ze zijn binnen korte tijd weer weg. Geen chemische dure mierenlokdozen meer maar zo kan het ook.

Yvette de Jager
0 0