Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Pitriasis versicolor

Pitriasis Versicolor is een huidgist die door witte of bruine vlekjes op het lichaam zorgt. Vaak denken mensen dat het een stukje pigmentloze huid is. Pitriasis kan verholpen worden door een antibioticakuur maar ook door de huis in te smeren met Lamisil!! De pitriasis verdwijnt als sneeuw voor de zon en om een nieuwe infectie voorkomen kunt u het beste zeep met dode zee modder gebruiken!

Hen
1 0
Glanzend haar

Om een mooie, strakke huid te krijgen en glanzend haar breek ik iedere week een ei. De dooier van het eiwit scheiden, het eiwit licht opkloppen tot het een beetje lobbig is en daarmee het gezicht insmeren. De dooier meng ik daarna met een beetje olijfolie en smeer dat goed in mn haar. Alles lekker een kwartiertje tot 20 minuten laten intrekken en douchen. Fijne lijntjes verminderen vrijwel direct en de huid en het haar zijn weer gevoed!

Hen
4 0
Ramen

Je ramen worden snel en streeploos schoon (en blijven dit ook langer) als je bij je warme water een scheutje autoshampoo MET WAX doet. De wax zorgt namelijk voor een onzichtbaar laagje op je ramen dus alle regen en vuil loopt er zo weer vanaf. Bij regelmatig gebruik kan je je ramen uiteindelijk schoon krijgen door er alleen een emmer water overheen te gooien!!!

Hen
5 0
Matras

Eens in de 2 weken het matras keren voorkomt ligkuilen! Strooi 1x per maand royaal fijne soda op uw matras, dit trekt alle vocht en vuil uit uw matras!!! (de soda korrels worden kline brokjes) Daarna opzuigen en alles ruikt weer heerlijk fris!!

Hen
1 1
Magnetron

Je (combi) magnetron ontvetten kan op een heel makkelijke manier: Zet een ovenschaal met een laag water en stukken van 2 limoenen in de magnetron. 10 minuten op vol vermogen laten gaan (wel het water in de gaten houden). Door het stoom en de ontvettende werking van de limoen veeg je het vet zo uit de magnetron en je keuken ruikt heerlijk!!!! Indien je een RVS binnenkant hebt (bv combi magnetron) even nabehandelen met staalfix.

Hen
0 0