Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier


afvallen

In voeding zitten heel vaak suikers. Kijk maar op de achterkant van de verpakkingen in de supermarkt. Als je alle suikers 100% uitsluit is afvallen gegarandeerd. En snel ook.
Het is in het begin misschien moeilijk, de eerste twee weken heb je lichamelijke ontwenning; zoals hoofdpijn en een zwak, lusteloos gevoel. Hierna merk je dat je energielevel juist stijgt vergeleken met daarvoor.
Sluit ook E-nummers zo veel mogelijk uit. Al die chemische processen doen niet goed voor je lijf.
Drink uitsluitend water, thee of koffie. Zonder suiker uiteraard. Limonade en frisdrank is een bom van suiker.
Light en zero producten zijn op smaak gebracht met kunstmatige zoetstoffen en dat is nog veel slechter voor je dan gewone suiker.
Voor wie ook graag minder gluten wil eten en meer 'schoon' wil eten, is het een aanrader om een paleo leefstijl aan te nemen. Je kan hier veel over vinden op google, en er zijn ook talloze boeken en tijdschriften van.
De kilo's vliegen er af, risico is dat je blijft afvallen en het moeilijk kan zijn om ondergewicht te voorkomen. Houd dit goed in gedachten.

- Tip #11931

0 0