Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Aften

Ik zat door de rubriek aften te kijken en ik had wel verwacht dat er Gember tussen zou staan. Gemberbolletjes snij je een plakje van af en hou je 10 minuutjes tegen de aft aan. De pijn is vrijwel direkt verdwenen en de aft dezelfde dag, hooguit de dag daarna.

4 5 7 6

Prikt t ik ben 11 en heb een paar aften en wil er graag vanaf ik verga van de pijn

0

Supertip!!! Ik heb het direct gedaan en de pijn verminderd onmiddellijk! Heel erg bedankt!!! Mijn aft was niet dezelfde dag nog verdwenen, maar ik had er geen last van!

0

Bij mij hielp het helaas niet! Heb het er echt 10 minuten op gedaan.. De pijn is weer net zo erg:( Moet ik het nog een keer doen?

0

Wauw, dit werkt echt!!! Ik ben verbaasd en superblij, kon al een week niet eten en normaal praten, dankjewel!

0

Wat een goede tip! Zou u dit met een groter publiek willen delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via gezondverstand@warnerbros.com of 020 3463723

0

Net geprobeerd. De eerste 3 minuten doet het zeer veel pijn. Na 10 minuten de gember er tegen gehouden te hebben is de pijn echt weg! Benieuwd voor hoe lang, maar nu kan ik tenminste weer eten en drinken zonder pijn. Bedankt!

0

Login om een reactie te geven: