Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Anti depressiva

Anti depressiva zonder bijverschijnselen:: Koop een mooi schrift en schrijf s avonds op wat feitelijk een voldoende krijgt. Het is een truc die bij mij goed werkte en ook nog zonder bijverschijnselen!

3 5 1 5

ga wanneer je een depri bui voelt aankomen, een heel eind wandelen, zo ver tot je het kwijt bent. Daarna een bakje koffie en meestal voel je je al een stuk beter.

1

Was dat maar zo simpel

0

In bananen zitten natuurlijke antirepressieve bestanddelen. Google, het is een eeuwenoude wijsheid (ik weet het zelf pas n paar maanden hoor ;)). Magnesium is waarschijnlijk het werkzame bestanddeel, veel mensen hebben daaraan een tekort. Als je het als supplement slikt, neem het dan in combinatie met vitamine D. Dat is nodig voor je lichaam om het op te nemen. Ook werkt bij mij deze gouden combinatie goed als anti-depressiva: een eetlepel kurkuma in combinatie met een eetlepel kokosolie en +/-10 hele zwarte peperkorrels. Je kunt het verwerken in een rijsttafel of ander recept als je het te vies vindt. Of er een hap honing bij nemen, en natuurlijk een glas water. Google het maar eens. Het is een wetenschappelijk bewezen natuurlijk medicijn. Nog zo'n wondermiddel is hennep/hash olie, om in te nemen, niet te verwarren met het roken. Ook dit raad ik je aan te googelen(, zorg sowieso dat je onderzoekt wat je inneemt. )het heeft een lange lijst gezondheidsvoordelen. And last but not least: SLAAP! Doe alles wat in je mogelijkheden ligt om een gezonde slaap te krijgen. En voor de rest is inderdaad genoeg buitenlucht, beweging, zonlicht, lief zijn voor jezelf en mensen die je naar beneden halen een rotschop uit je leven geven een goeie tip. En een biertje op z'n tijd. Etc.

2

Antidepresiva bijwerkingen kan je verminderen door veel water te drinken.

0

safraan in capsulles en weet het uit ervaring

0

Login om een reactie te geven: