Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Slapeloosheid

Op een been huppelen 5 minuten je bent dan zo moe dat je neer valt. Het beste werkt als je het buiten doet zodat de frisse lucht je hersenen goed vermoeid. Als je je vinger in een glas water doet en zo gaat slapen werkt het optimaal.

5 0 1

Hoi Marieke, Dit vind ik wel een heel creatieve manier om slapeloosheid tegen te gaan. Zou jij het leuk vinden om jouw tip met een groter publiek te delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Het programma zal respectvol en professioneel omgaan met alle idee├źn die mensen ons zullen presenteren: En wie weet helpen we er tal van mensen mee die maar geen remedie vinden voor hun probleem. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via carolien.rozema@warnerbros.com of 020 6661801.

0

Login om een reactie te geven: