Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kitten

Je kent het wel een rommelig kitlaagje tussen de tegels in de badkamer. Hier dan een goede tip. Plak met dat klusplakband twee rechte lijnen waartussen de kit-laag moet komen(goed aandrukken aan de kant van de kitlaag). Dan pak je een bekertje met wat zeepsop/water erin. Met de kitspuit ga je een streepje kit tussen de plakbandjes spuiten. dit druk je dan weer aan met je vinger die je in het sop doopt van te voren. Na het trekken van de streep het plakband verwijderen en je hebt een mooie rechte lijn!

0 0
Kaarsen

Als je kaarsvet op de vloer is gedruppeld kan je dit makkelijk verwijderen door een papier erop te leggen en hier dan met een strijkijzer over heen te gaan.

0 0
Secondelijm

Als er resten secondelijm aan de vingers zitten: er een likje vettige creme opdoen en er een pleister overheen doen. Dit een dagje laten zitten en dan de pleister er afhalen de huid is weker geworden en je kan de lijmresten er zo "afduwen". (als de vingers aan elkaar vast zitten natuurlijk de huisarts waarschuwen)

0 0
Nare luchtjes

Als je de vieze luchtjes uit je koelkast wilt houden kun je er proppen van kranten in leggen. Die absorberen de luchtjes.

1 0
Stokbrood

Als je thuis stokbrood afbakt, deze na het bakken even in een theedoek wikkelen totdat hij is afgekoeld. Het stokbrood word daardoor iets zachter en is makkelijker te snijden.

0 0