Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Mee-eters

Tandpasta en keukenzout! Je doet op een bordje een streepje tandpasta (maakt niet uit welke) en daarover strooi je een theelepeltje zout en dat roer je door elkaar en smeert het bv. Op je neus en bedek goed de neusvleugels met het mengsel en dat laat je 5 min. Intrekken en daarna masseer je voorzichtig je neus dan was je het met warm water en eindig met koud zodat de poriën dan kleiner worden en weg zijn ze :) de eerst 10 min kan je neus nog wat rood zijn maar dat trekt gelijk weer bij.

5 5 34 8

Goede tip! Wat ook helpt is je gezicht goed stomen en dan met een Comedonenlepel de mee-eters uitduwen. Dit is hygiënischer dan met je nagels. Succes :)

3

Wow het werkt gewoon

3

Het helpt niet.

0

Het helpt!! Bedankt!! Xxx

0

Nope 2 personen heeft niet mogen baten. .... ;'(

1

Zal op een zwaar lelijke pukkelenkop echt niet helpen.

1

Kan je dit vaker achter elkaar doen of is dat een risico?!

0

Niet meer dan 2 keer per week. Let wel, menthol in tandpasta is zeer schadelijk voor de gezichtshuid en kan de talg in de mee eters bevorderen. Hetzelfde geldt voor alcohol, eucalyptus, citroen en limoen. Het beste wat je kan gebruiken zijn kleimaskers, gezichtsgel en crèmes (zonder extra verdikkingsmiddelen) en iedere dag gezond eten.

0

Login om een reactie te geven: