Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Aften

Ik heb al mijn hele leven last van aften. Soms zo erg dat elke beweging van mijn mond tot een helse pijn leidt....en dat terwijl ik een pratend beroep heb. Ik heb alles al geprobeerd. Alle middeltjes van de drogist, waterstof peroxide spoelen, zendium poetsen, sinaasappels eten, geen appels meer eten, vitamine c tabletjes etc. Veel vieze en soms zeer pijnlijke behandelingsmethoden. Niets werkt echt. Ben bij een homeopaat geweest, veel geld uitgegeven, heeft ook niets opgeleverd. Nu gebruik ik sinds enige tijd vitamine b12 in een concentratie van 1000 microgram in tabelvorm. Dit is alleen bij de apotheek te krijgen. Sindsdien heb ik geen last meer van aften. Soms voel ik wel iets opkomen maar dit verdwijnt binnen een dag. Het is heerlijk om nu al tijdens zonder pijn in mijn mond te zitten. De reden dat ik dit middel wilde gebruiken had niets met mijn aften te maken. Dit neveneffect is echter zo geweldig dat je alleen daarvoor al ertoe over wilt gaan.

3 5 1 1

Ik heb ook veel baat bij de vitamine b. Sinds ik "vitamine b complex-100 mg/mcg, time-released" gebruik heb ik veel minder last. Als er een komt, verdwijnt ie met de noorderzon.

0

Login om een reactie te geven: