Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tegelvoegen

Uw vuile voegen worden weer wit als u ze met een tandenborstel met witte tandpasta schrobt, de tandpasta pas verwijderen als het opgedroogd is.

3 5 1 1
Wratten

Ik had eerst 1 voetwrat, en dat werden er al gauw 5, het lopen deed op een gegeven moment zelfs pijn, ik heb er niets aan gedaan alleen af en toe naar gekeken en het eelt zachtjes eraf gescrubt en tot mijn verbazing drie weken geleden lag ok lekker met mijn boy film te kijken deed mijn sokken uit en voelde ineens weer zachte voetjes, en ja hoor mijn wratten zijn gewoon met de noorderzon vertrokken!!! Ongelooflijk maar zeer zeker waar!!! k las op de site van dokterdokter.nl dat wratten, mits ze niet opengaan, vanzelf kunnen verdwijnen!!

5 0 0
Vlooien

Als je een huisdier hebt met vlooien dan kun je hem insmeren met gekneusde Hondsdrafblaadjes. Hondsraf wordt gebruikt door egels die er hun nest mee vullen zodat de jongen minder last hebben van de jeuk van de vlooien.

5 0 2