Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Thee tegen aambeien

Drink cats claw thee. Anderhalf theelepel laten trekken na 10 min opdrinken. Dit helpt heel goed voor de pijn aan de binnenkant . Voor de buitenkant laat het kruid tovenaars hazelaar goed trekken, doop hier een watje in en warm aanbrengen op de anus en 20 min laten zitten. Doe hierna gewone vaseline op de anus. Dit helpt echt heel goed om van je aambeien af te komen. Ik vind het jammer, dat ik dit vorige keer niet wist toen ik een half jaar lang met de pijn heb moeten rondlopen. Probeer, dit werkt echt.

Shanti
1 0
Zinkzalf tegen aambeien

Vaak wordt er gedacht dat men last heeft van aambeien als je niet kan poepen. Het is mogelijk dat je dan last hebt van je darmen. Dit komt doordat men dan te weinig water drinkt. Hierdoor drogen de darmen uit. Het beste wat je kan doen is veel water drinken en kalium rijke en vezel rijke produkten eten. Dit zit in heel veel groente en fruit. Doordat je meerdere malen met toilet papier langs je anus gaat kan deze geïrriteerd raken. Gebruik hiervoor zinkzalf. Gelukkig ben ik er nu eindelijk achter waar het aan lag.

Shanti
0 0
Tips voor je immuunsysteem

Hoe hou je je immuunsysteem krachtig. Eet elke dag een paar amandelen, een banaan, verse groente, meerdere keren vis in de week. Volle melk, karnemelk, roomboter. En beweeg zeker 20 min op een dag. Hierbij moet je hart wel sneller gaan kloppen. Of doe aan yoga en meditatie. Hierdoor blijf je stress vrij . Je voelt je lekkerder in je vel en hebt je hebt meer dan genoeg energie. Heel belangrijk dat je het dan wel elke dag doet. Dit om discipline op te bouwen en kracht. In combinatie met gezond eten en drinken succes verzekerd.

Shanti
0 0