Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Puistjes

Smeer op je puistje een beetje tandpasta en je merkt dat de tandpasta hard wordt. Slaap hier een nacht mee en je merkt dat je puistje uitdroogt. Hij zal niet meteen na 1 dag weg zijn, maar wel minder rood en een stuk kleiner waardoor deze minder zichtbaar is. Een snelle oplossing dus als je de andere producten niet in huis hebt.

4 5 4 3

nee!! dit is zo slecht voor je huid! je zorgt ervoor dat je rode huid krijgt en droge huid waardoor je huid meer talg gaat produceren en dus sneller meer puistjes. als je het echt wilt met tandpasta; doe dan een halfuur maximaal groetjes!!

1

Oh, oeps. Heb vannacht geslapen met tandpasta op mijn puistjes... Niet meer doen dus.

0

Hoi ME, Ik lees veel van voorstanders en tegenstanders wat betreft de tandpasta tip. Zou jij het leuk vinden om jouw tip met een groter publiek te delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Het programma zal respectvol en professioneel omgaan met alle idee├źn die mensen ons zullen presenteren: En wie weet helpen we er tal van mensen mee die maar geen remedie vinden voor hun probleem. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via carolien.rozema@warnerbros.com of 020 6661801.

1

Login om een reactie te geven: