Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hondenpoep

Hondenpoep schoenzool:

Oplossing: door regenplassen lopen en dan voeten vegen over het gras. 

Grondige oplossing: borstelen met wc-borstel gedrenkt in wc-reiniger om het ergste te verwijderen. Pas op voor spetters! Dus van je af borstelen en ver weg houden. Dan paar uur in laagje heet water met soda zetten.

Caro123
0 0
Wratten

Bijna alle tips geprobeerd maar voor mij werkte alleen (een aantal keren!): weken in warm water, 1 a 2 laagjes duofilm erop, laten drogen en pleister erop. Na 2 dagen: weken in warm water, voorzichtig met een mesje of veiltje laagjes vd wrat af halen (pas op met besmettingsgevaar en voorkom bloeden!) dan betadinescrub erop, met pleister. Betadinescrub is een stroperige betadine die schimmels en virussen doodt. Dag laten zitten en deze cyclus van duofilm/laagje verwijderen/virus doden met betadinescrub blijven herhalen tot de wrat verdwenen lijkt. Ga dan nog een aantal dagen door met de betadinescrub om het virus 100% te vernietigen.

Caro123
2 0