Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vet

Maïzena erop doen, 15 -20 minuten erop laten zitten zodat de maïzena de vetvlek kan absorberen , dan met de stofzuiger opzuigen.

inkiepinkie
0 0
Opvliegers

3 x per dag een theelepel fenergriek ( goede refromwinkels en online verkrijgbaar en kost bijna niets) in kokend water.  Gebruik een thee-ei en laat het goed trekken. Dit 6 weken doen, dan 3 weken stoppen ( dit zo blijven doen).  Van de 30 opvliegers per dag/nacht nu geen enkele meer.

inkiepinkie
0 0
Hechtingen

Bij ontstoken hechtingen maak een sopje van GROENE badedas en bet er de wond mee, werkt heel goed zuiverend

inkiepinkie
0 0
Wondjes

Maakt een sopje van GROENE badedas en doe het wondje in het sopje gedurende enige minuten en herhaal dit wat dagen achtereen ,werkt ook bij ontstekingen (en hotspot bij hond)

inkiepinkie
0 0
Ontsteking (wondjes)

Koop bij de imker honing , smeer dat op de ontsteking met eventueel een wondverbandje erover. Geen supermarkthoning kopen die is heel slecht van kwaliteit is  aangelengd met suiker.

Of doe de ontsteking in een badje met groene badedas (alleen de groene) of bet het wondje met badedas in water opgelost.

inkiepinkie
0 0
Wratten

Een paar keer per dag het gele sap v.d stinkende gouwe op de wrat deppen ( groeit overal langs de weg - in het bos etc is onkruid volgens de meeste mensen, maar werkt prima tegen wratten)

inkiepinkie
0 0
Eczeem

Wassen met aleppozeep met hoger percentage laurierolie.

inkiepinkie
0 0
Vaginale schimmelinfectie

Maak een oplossing van lauw water met 2 lepels baking soda en was daar de intieme zone 1 x p/d mee of maak een zitbadje. Je kunt ook keukenazijn met lauw water mengen en je genitaliën daar mee wassen of een zitbadje van nemen . Werkt supergoed .

inkiepinkie
0 0
Vaginale schimmelinfectie

Zet een potje kokosolie in de koelkast en als hij redelijk hard is, steek er een brokje uit. Breng die als een tampon in. Doe dit zolang je nog last hebt. Je kan ook de uitwendige delen met wat kokosolie insmeren. Kokosolie bevat veel laurine en die werkt schimmeldodend.

inkiepinkie
0 0
Artrose

Neem elke dag 2 vit. D3 25 ug tabletten of softgels ( niet alleen de vit. D. Neem elke dag 2 omega 3 1000mg Heeft wel enige tijd nodig om in te werken zo n maand of 3 of meer ligt aan de ernst vd artrose...Maar het werkt gegarandeerd

inkiepinkie
0 0
Jeuk processierups

Föhn met warme föhn zolang mogelijk op de bultjes / jeuk vd processierups . Het is een eiwit wat de jeuk en klachten veroorzaakt en als je dit zo warm mogelijk en zolang als uit te houden een föhn eropzet stolt het eiwit en gaat de jeuk weg. Uzelf kunt aangeven dat het tijd is de föhn weg te halen maar let aub op met kinderen dus deze tip is minder geschikt om bij iemand anders te doen en zeker m.n bij kinderen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inkiepinkie
0 0
Ramen

Streeploze schone ramen: doe een theelepel maïzena in je gebruikelijke sopje om de ramen te wassen , goed roeren , ramen wassen zoals je gewend bent en droog maken.
.... voilà schone ramen !

inkiepinkie
0 0
Teek

Maak een mengsel van Appelazijn met bakingsoda en zout. Spray je hond voor elke wandeling daarmee in...let wel op voor de ogen! Spray dan wat op je eigen handen en doe wat vh mengsel op zijn hoofd en buitenkant oren.

inkiepinkie
0 0