Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kater

De beste manier om een kater te onderdrukken is om juist zwarte koffie te drinken. Uit ervaring blijkt dit veel beter te werken dan bouillonsoep omdat er in de koffiebonen een bepaalde stof zit die de symptomen zoals misselijkheid, hoofdpijn en duizeligheid rigoureus verminderd.

0 4

Dit is een slechte tip want in koffie zitten ook stofjes die voor uitdroging zorgen waardoor het hoofdpijn gevoel alleen maar groter wordt. Het beste is licht ontbijten en veel water of vruchtensap drinken.

0

Dit is zelfs een zeer slechte tip. In koffie zitten namelijk meerdere stoffen dat niet alleen vocht uit je lichaam trekt maar ook kan koffie na een nacht stappen je nog misselijker maken. Cafeïne staat er om bekend dat het alcohol doet versterken. Dus een zwarte sterke bak koffie is ook het DOMSTE wat je ooit kan doen na het drinken van alcohol. Wat Mark zegt. Heb een goed ontbijt en een vruchtensap, maar kies geen sap waar fruit in zit met een hoog zuur gehalte. Anders kan je erge en ook best gevaarlijke maagzuur aanvallen krijgen. Nooit geen koffie na het drinken van alcohol. Kijk maar eens naar wetenschappelijke studies.

0

Een hond als huisdier nemen. Gaat dat beest vanzelf weg

0

Koffie helpt niet tegen een kater Je vochtgehalte aanvullen tijdens het drinken van alcoholische dranken of bij een kater is belangrijk. Dit kan met water, maar bijvoorbeeld ook met dranken die cafeïne bevatten, zoals koffie en thee. Er wordt vaak gedacht dat cafeïne vochtafdrijvend is, maar dit blijkt niet zo te zijn. Koffie vult dus ook je vochtgehalte aan. Zeker als je hebt overgegeven, is het van belang dat je voldoende vloeistof binnenkrijgt.

0

Login om een reactie te geven: