Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Dof haar

Je moet je haar vooral niet te heet wassen. Zo krijg je snel dood en droog haar. Probeer het ook zo weinig mogelijk de fohn, steiltang of krultang te gebruiken. De hitte laat je haar uitdrogen. Het beste (en voor sommige ook het lekkkerste) is om aan het eind van het douchen, lekker koud/lauw water over je haar te gooien.

0 0
Wenkbrauwen

Pijnlijk hé? Je wenkbrauwen epileren... Dat kan je het best doen als je een tijdje met een ijsblokje tegen je wenkbrauw heb gezeten. Dan is je wenkbrauw voor even gevoelloos en kan je makkelijk de haartjes weghalen. Als je klaar bent, kun je je wenkbrauwen in model brengen door het te stylen met gel of haarspray. -Haal nooit haartjes weg bij de bovenkant van je wenkbrauwen. De vorm kan daardoor voor een erg lange tijd veranderen. -Weet wat je wil..Je kan het er best met een schoonheidsspecialiste overhebben wat jou het best staat. Succes!

0 0