Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kalknagels

Als je een kalk nagel hebt kun je er het beste Vicks Vaporub (wat je normaal op je borst smeert bij een verkoudheid) erop smeren! Tip van mijn eigen huisarts gekregen, en werkt écht! Is een stuk goedkoper dan alle kalk nagel producten en binnen een paar dagen zie je echt al verschil.

4 5 11 5

Kan dit ook met de huismerk hoeft dus niet van vicks

0

na nailner, teatree-olie, daktarin, lamisil, azijnbaden, knoflooktenen etc ben ik zo blij geworden van deze tip. Ik gebruik de vapo luchtzalf van het Kruidvat en het werkt echt. Eerst een voetenbadje om schoon te weken, goed afdrogen en daarna de Vapo er bovenop smeren en badslippers aan. Ik doe het nu een week iedere avond en heb meer resultaat dan jaren aanmodderen met eerder genoemde producten. Nagels zijn al wat soepeler en zien er niet meer ranzig uit. De bolling lijkt al iets af te nemen en het doet geen pijn meer. Erg waardevol deze tip!

3

Ik heb nu sinds een paar weken de kalknagel ingesmeerd met Vicks vaporub en het werkt echt!!! Bijna weer een normale teennagel!

0

Ik heb nu pas 2 dagen Vaporub op mijn kalk nagel gesmeerd, maar er valt al een flink gat in mijn nagel :-( is dat normaal???

0

ik gebruik nu vaporub 10 maanden lang. Startte met 7 nagels, heb er nu nog 5. De schimmel is bij de 2 lichtste nagels vrijwel uitgegroeid. De andere 5 behandel ik met vaporub 2x pd en een schoonmaakazijnbadje savonds. Kan nu zeggen dat het bij mij dus niet volledig werkt. Ik blijf wel trouw de vaporub gebruiken tot ik op 12 maanden zit, daarna stap ik over naar iets anders. Ik ga nu wel ipv schoonmaakazijn appelazijn proberen met een watje met tape. Hopelijk werkt dat beter.

0

Login om een reactie te geven: