Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Schimmel muren

Heb je schimmel op je muren? Neem dan zilver soda en goed warm water en was de muur ermee. Een half zakje op een emmer water.  Indiien nodig nogmaals herhalen, ligt aan intensiviteit van de schimmel klachten op je muur.

0 0
Schimmelnagels

Schimmelnagels / kalknagels: Neem een voetenbad met zilversoda nadat je je nagels verzorgt hebt en ook geveild.

Dit dagelijks 1 a 2 keer daags doen en na enkele weken zie je resultaat. Denk er wel aan dat je ook na elke keer je sokken verwisselt, daar gaat de schimmel uiteraard ook in zitten. Je voeten en je nagels na drogen na elke keer dat je doucht/in bad gaat/na het zwemmen/ na het voetenbad is ook erg belangrijk.

0 0
Wasmachine

Last van een stinkende wasmachine?

Het zeepbakje van de wasmachine helemaal uit de machine halen en goed schoonmaken. Zowel vloeibaar wasmiddel als andere wasmiddelen en wasverzachters kunnen daar klonteren of een vettig vies laagje achterlaten. Vergeet hierbij het vak van het zeepbakje niet, die moet ook schoon.

Kijk de rubberrand van je wasmachine na. Viezigheid kan daar ook ophopen en de nare luchtjes aan je was toevoegen. Dit vooraf schoonmaken met een schoonmaakdoekje

Was de wasmachine met een zeepschep met zilver soda, rechtstreeks in de trommel leeg gooien, en op de hoogste stand een volledig programma.

Indien nodig een keer herhalen. Maar meestal ruikt die weer lekker fris.

1 0