Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Reuma

Het klinkt ongelooflijk, maar ik kan je maar één ding vertellen, "doen" Mijn vrouw die had geweldige spierpijnen, en ook reuma, en dat is nu hélemaal verleden tijd,neem een kleine aardappel, en steek die gewoon in je broekzak, na een weekje is die reuma of spierpijn al héél wat minder,en na nog een weekje is het helemaal voorbij, na enkele dagen begint die aardappel te verschrompen, en die wordt alsmaar kleiner, en na enkele maanden is dat een steen geworden, maar je moet die aardappel,of wat er ook van overblijft, dagelijks in je broekzak hebben,succes is verzekert,je mag me desnoods wel eens een telefoontje geven,ik zeg nu niet dat dit helpt voor iedereen, maar gewoon "doen" ik heb ook navraag gedaan bij de dokter, en die kon er geen antwoord op geven, zo beste mensen ik hoop dat ik jullie een héél goede tip heb gegeven!!

3 5 1 1

Hoi Leo, Ik zou jou heel graag willen spreken over deze tip. Zou je mij jouw nummer willen doormailen? En zou jij het leuk vinden om jouw tip met een groter publiek te delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Het programma zal respectvol en professioneel omgaan met alle ideeën die mensen ons zullen presenteren: En wie weet helpen we er tal van mensen mee die maar geen remedie vinden voor hun probleem. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via carolien.rozema@warnerbros.com of 020 6661801.

0

Login om een reactie te geven: