Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bananen

Leg bananen en appels nooit bij elkaar op de fruitschaal! Ze worden dan namelijk meteen rijp en zijn een dag later dus al bruin. Wil je de banaan juist sneller rijp, omdat je bv alleen maar groene kon krijgen, dan kan diezelfde appel daar weer voor zorgen.

5 0 0
Leren bankstel

Ziet uw bankstel wat viezig of wilt u het gewoon weer eens lekker fris en schoon hebben. Ik gebruik altijd groene zeep om mijn witte, lederen bank lekker schoon te maken. Het werkt perfect en is ook nog een goed voor het millieu.

5 0 0
Selderie

Ook zo'n hekel aan selderie snijden/knippen voor de soep? Ik zorg tegenwoordig dat ik altijd een zakje gewassen selderie in de vriezer heb liggen. Als ik het dan nodig heb, hoef ik de selderie alleen nog maar te kruimelen door in het zakje te knijpen. Lekker handig!

5 0 0
Eczeem

Als kind bleek ik al erg veel last te hebben van eczeem. Mijn moeder had een homeopaat als huisarts en die gaf de tip om vóór elk badje 10 minuten een handje vol zemelen (in een kousje)in het badwater te hangen. Dat deed ze en het werkte. Hetzelfde doe ik nu ook bij mijn eigen 2 kinderen die ook beiden eczeem hebben en ook hier werkt het feilloos!

4 5 2 0