Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Haarverf

Haarverf in u kleren spray haarlak erop laten drogen en wassen maar!

Ricella
0 0
Haarverf

Was het haar als u het voor het eerst gaat verven met afwasmiddel, zodat de kleur verf het gewenste resultaat krijgt! Dit hoeft alleen als u het voor het eerst verft (wassen met afwasmiddel) en is dus eenmalig en het hoeft niet herhaald te worden (bij een tweede verf beurt) dit is alleen voor diegene die dus zijn of haar haar voor het eerst verft! Door het te wassen met afwasmiddel haal je het laagje wat op je haar komt door de goedkopere schampoos weg en pakt de verf beter!

Ricella
0 0
Permanent

Wilt u u haar laten permanenten? Zorg dan dat u dit niet doet tijdens u maandelijkse periode want dan kan het zijn dat het uitzakt of amper pakt! Dit geld ook voor het haar laten verven! Als de maandelijkse periode voorbij is ga dan heen voor het permanentje of voor een kleurtje! Anders is het zonde van uw geld! Eerste x verven was het met afwasmiddel dan pakt het beter !

Ricella
0 0
Hoofdluis

Kam veel spiritus in het haar, kam het door handdoek erom laten inwerken uitkammen en zonodig herhalen! En dood zijn de luizen! Gel wil ook helpen veel gel zodat ze niet terugkomen omdat ze dan geen grip op het haar hebben!

Ricella
0 2
Borstel

Is u borstel ook zo vies? Maak hem schoon met amoniak(krijg je ook gelresten mee weg) of ga erover met heet water en borstel hem schoon met een afwasborstel!

Ricella
1 0
Kwasten

Bent u aan het verven en gaat u de volgende dag verder met dezelfde kwast en kleur? Verpak u kwast met plastic huishoudfolie en u kunt de volgende dag gewoon weer verder zonder dat de kwast hard wordt!

Ricella
0 0
Ramen

Wilt u uw ramen glansend en schoon ? Voeg dan gewone schampoo aan het water toe , en voila!

Ricella
0 0
Rozen

Houdt u ook van rozen en wilt u er lang van genieten? Dit kan voeg bij het water een paar druppeltjes bleek in de vaas niet teveel een klein beetje. En u kunt er lekker lang van genieten. En het water wordt ook niet zo snel vies.

Ricella
0 0
Bladluis

Spray de plant in met spiritus.

Ricella
0 1
Kamerplanten

Heeft u ook altijd dat uw kamerplanten snel doodgaan? Kook eerst kraanwater laat het afkoelen en geef uw planten met het gekookte water, water. De wat tropische kamerplanten kun je beter regelmatig met hetzelfde water sproeien.

Ricella
0 0