Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Slapeloosheid

Als je alleen maar ligt te piekeren en je wil slapen; kruis je armen en tik met je linkervinger je rechterschouder aan en met je rechtervinger je linkerschouder . Tel dan mee, stop niet ga net zolang door tot je in slaap valt! JE ARMEN MOETEN GEKRUISD ANDERS ZIJN JE TWEE HERSENHELFTEN NIET AAN HET SAMENWERKEN.

4 5 7 5

Dit werkt echt! Geef niet te snel op maar tel een tijdje door en je valt snel in slaap. (Ik heb heel snel getikt en kwam binnen maximaal 10 minuten in slaap, ik was bij 221)

1

Geweldig ik ga het onmiddenlijk proberen ik ben klaar met altijd maar te laat oo school zijn daar wordt mijn concentratie en rapport niet beter van

1

super werkt echt

0

Hoi Julia, Je krijgt goede reacties op jouw tip tegen slapeloosheid! Zou jij het leuk vinden om jouw tip met een groter publiek te delen? Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn wij op zoek naar mensen die met eigen huis-, tuin-, en keuken middelen een manier hebben gevonden om een gezondheidsprobleem op te lossen dan wel te verbeteren. Het programma zal respectvol en professioneel omgaan met alle idee├źn die mensen ons zullen presenteren: En wie weet helpen we er tal van mensen mee die maar geen remedie vinden voor hun probleem. Voor een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via carolien.rozema@warnerbros.com of 020 6661801.

0

doe dat jullia ps werkt thxxxx

0

Login om een reactie te geven: