Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vaginale schimmelinfectie

Het is niet voldoende om bij zo'n infectie alleen plaatselijk de vagina te behandelen. Zo'n infectie komt meestal van Candida Albicans, en de infectie is slechte één uiting daarvan. Vergis je niet, Candida is veel ernstiger dan men zo denkt. De gistcellen eten zich een weg door darmwanden, bloed-aderen maagwand, eten de levende bloedcellen op, noem maar op, met het gevolg dat het lichaam langzamerhand vergiftigd wordt, met vele ernstige ziekten tot gevolg. Het is heel belangrijk om de candida onder controle te krijgen. Dat kan onder andere met een behoorlijk streng dieet. maar het is de moeite waard. Candida groeit als kool door suikers en gist en antibiotika en verkeerd voedsel. Ga naast het behandelen van de vagina meteen aan de gang om de oorzaak te verwijderen, het is van levensbelang. Knoflook is heel goed tegen Candida, zowiezo heel gezond. Laat je uitgebreid inlichten, dat kan onder andere bij he orthemoleculair instituut. Wees asjeblieft verstandig, sla de veroorzaker neer, in plaats van alleen de er er uit voorkomende kwalen te trachten te behandelen.

0 0
Groene zeep

Groene zeep is misschien heel goed als bacterie-dodend middel, maar veelvuldig gebruik maakt de bacterien resistent, en u bent de sigaar daarna. Het middel is practisch om een kwast met opgedroogde verf weer schoon te krijgen. Smeer de kwast met de groene zeep in, kneed het er zo goed mogelijk in.Plastic er om, en een paar dagen zo laten intrekken.Daarna is meestal de kwast helemaal schoon en klaar voor nieuw gebruik. Voor de meeste huishoudelijke karwijtjes is een simpel afwasmiddel voldoende. Dat spaart geld, maar vooral het milieu. En van het milieu hebben we er maar eentje. Afwasmiddel is echt een wondermiddel. Laat je niet voor de gek houden door allerlei verkoop praatjes aangaande allesreinigers. AFWASMIDDEL, EN ALLEEN MAAR EEN BEETJE, het is echt waar. Houd je ook aan de aanwijzingen hoeveel je moet gebruiken, fabrikanten willen graag verkopen, dus zullen ze misschien al snel aanraden om wat extra te gebruiken, hou het hoofd koel en het milieu gezond. en spaar in de knip.

0 1