Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Huid reinigen voor make up

Voordat je gaat opmaken altijd eerst de huid reinigen op een goed gereinigde huid blijft make up het langst zitten en krijgt u de mooiste effecten. Ook altijd make up voor het slapen eraf halen. Make up kan je een frisse mooie uitstraling geven maar daarvoor moet de huid wel gezond zijn.

S.
0 0
Xyzal en lichttherapie

Ik heb al vanaf mijn geboorte een hele erge vorm van eczeem over mijn hele lichaam.Heb er al veel ervaring mee dus. Ga als eerst natuurlijk naar de dokter.Je zult doorgestuurd worden naar de Huidarts.Het is erg belangrijk om te weten waardoor je eczeem krijgt. dat komt altijd door een allergie. Je krijgt testen dat kan op verschillende manieren.Met spuitjes worden er stoffen in je bloed gebracht en men kijkt hoe je erop reageerd.Met krasjes in de huid..En met pleisters op de rug. ALs je weet waar je allergisch voor bent kun je dat vermijden.Door niet te eten,niet te gebruiken niet aan te raken enz. Het is ook erg belangrijk dat je je daaraan houdt. Eczeem is niet weg te halen met een zalfje prikje of pilletje.Je kan er wel overheen groeien maar tot die tijd is jeuk erg vervelen en krabben is heel slecht daarom kun je het beste Pilletjes slikken tegen de jeuk bv: Xyzal.Deze kan gewoon door de dokter worden voorgeschreven. Ook hormoonzalven kunnen goed werken Maar pas op! gebruik het niet te lang want de huid word er dunner van.Heb je zo erge last van eczeem dan zal de huidarts je een lichttherapie geven zoals ik zelf nu ook heb. Het is nu ver weg gegaan door de pilletjes tegen de jeuk de hormoonzalf en de lichttherapie waar ik 2 keer in de week voor naar het ziekenhuis moet. Je moet er iets voor over hebben om weer een mooie gezonde huid zonder eczeem te hebben.

S.
0 0
Gebruik nooit lang neusspray

Last van verstopte neus? Gebruik nooit langer dan een paar weken neusspray. De polipen in je neus gaan aan de stofjes wennen en zogauw je het niet gebruikt zwellen ze weer op..Oftewel je raakt er verslaafd aan en uiteindelijk moet je in het ziekenhuis bij de KNO Je polipen laten wegsnijden. Veel beter is dus goed je neus snuiten..een keertje dampen met vicks. & als je in de zomer gevoelig bent voor pollen gras etc..ga bij de drogist of dokter pilletjes halen.

S.
0 0