Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vet

De vette plek op leer, goed met talkpoeder bedekken. Min. een dag laten zitten en met zachte borstel of stofdoek afnemen. Is de vlek nog niet helemaal weg, dan nogmaals herhalen.

Pink
0 0
Ramen

Een emmer lauwwarm water nemen, zónder toevoeging van zeep. Snij een ui met schil en al in vieren en doe dit in het water. Was daarmee uw ramen en droog op de bekende manier met trekker en zeem. Gegarandeerd streeploos!

Pink
0 0
Bloemen

Om extra lang van uw bloemen te kunnen genieten, het volgende advies. Stelen met scherpe schaar afknippen en stelen geheel ontdoen van blad. (er mag geen blad in het water komen!) De vaas wassen met water waaraan een beetje bleekwater wordt toegevoegd. Dan de vaas vullen met koud water, enkele druppels bleek erin en een (of 2) klontje(s) (schepje) suiker toevoegen, afhankelijk van de grootte van de vaas. Altijd bloemen uit de zon zetten en wanneer u de vaas moet bij vullen weer een drup bleek en schepje suiker erbij. Uw bloemen kunnen wel tot 3 weken goed blijven. Dus waar voor uw geld.

Pink
0 0