Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Geur in stoffenbank

Forum  ›  


Geur in stoffenbank

Onze nieuwe stoffenbank heeft nogal snel de geur van onze hond opgenomen,mijn man ruikt het niet dus is het niet overheersend maar ik ruik het dus wel,krijg er soms hoofdpijn van. Ben ik nu zo gevoelig voor geurtjes? Hoe krijg ik die lucht uit mijn stoffen bank??? Help me alstublieft. Groet Ans

A.Huberts-Hougee

4

Strooi bakingsoda op de bank...werk het een beetje in en laat het even zijn werk doen. Opzuigen na een tijdje en evt als extra nog een keer de bank afdoen met een lap gedrenkt in witte azijn...niet al te nat. ( doe dit op een zonnige dag zodat je hond lekker buiten kan liggen en de bank goed kan drogen)

1

Ik heb een bank gehad die erg stonk naar de rook en heb die 1 week 2x daags met een plantenspuit ingespoten met schoonmaak azijn en na een week was het weg. Ik heb dit wel in de zomer gedaan zodat het goed droogt.

2

Ha, deze tips ga ik ook proberen met onze autostoelen. Bedankt.

0

Een hondenlucht die een stoffen bank laat stinken kan je het beste schoonmaken met veel water en soda. Drogen kan goed in de zon!

0

Login om een reactie te geven: