Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Belangrijkste tip; let op je voeding!! Wat ze ook zeggen,dit is zeker van invloed op je huid!! Als je alleen maar patat eet,word je ook dik,toch? Ikzelf heb veel minder last als ik geen kaas eet,de NLse,van brie en geitenkaas heb ik vreemd genoeg geen last.... Suiker,is voor mijn huid echt vergif, merk het gelijk als ik het wel gebruik.... Probeer het eens afwisselend 2 weken zonder,dus 2 weken geen suiker en daarop wel en dan 2 weken geen kaas...zo kun je erachter komen of het van invloed is op je huid. Veel verse groenten en eiwitten uit yoghurt,kwark,eieren etc,helpt ook. Biergist,karnemelk->bloedzuiverend. Gebruik niet te agressieve middelen voor je huid,dit droogt enorm uit en zal op en duur je huid 'ver-armen' hij zal trekkerig en droog zijn en op den duur veel sneller rimpels geven,daarbij ziet een 'mishandelde' huid er ook niet zo mooi uit... Ennn.....nog een supertip; heeeeel veel sporten!! Vooral cardio dan. Geeft een goede doorbloeding en dat merk je echt! 1x id week naar de sauna,overdrijf dat ook niet,is ook niet best voor je huid en kan weer couperose geven.... En,'stiekem' ga ik af en toe naar de zonnebank,dit helpt ook wel. Genoeg slaap is ook belangrijk. En ik gebruik sinds een poosje produkten van "Lakshmi" heb ik enorm veel baat bij,is volgens Indiase Ayurveda en pakt de acné aan,maar is ook lief voor je huid!! Nadeel is dat 't best heel prijzig is....Je kunt ook beginnen met het Neem-masker,(E27,50 voor ong 2 maanden)dat doe ik 's nachts op en scheelt al een hoop!! Diane-pil,anti-biotica etc...helpen niet echt,lijkt alleen maar zo doordat de acné dieper in je huid gaat liggen,maar is er gewoon nog wel,wat je dan ook merkt zodra je ermee stopt... Dus; -voeding-sporten-rust-: ) Succes!!

4 3

Hoi bloemenveouwtje de producten van lakshmi zijn in Indiase winkels veel goedkoper ik koop het altijd voor €5.

0

Idd. Ik heb een eczeemhuid. En door Paleo te eten heb ik geen last.

0

Inderdaad! Voeding en leefstijl is het allerbelangrijkste als je acné echt de baas wilt worden. Daarmee pak je het namelijk bij de bron aan! Door de oorzaken van je acné aan te pakken, zorg je ervoor dat de ontstekingen niet meer opkomen in plaats van ze te bestrijden als ze er al zijn. Want je kan je suf blijven smeren zonder echte resultaten te zien en dat is zonde van al je geld, tijd en moeite! Liefs, Selina (Acné Ervaringsdeskundige & Coach)

0

Login om een reactie te geven: