Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik heb al heel lang last van kleine puistjes en rode vlekjes/bultjes. Nou las ik hier dat deppen met karnemelk en schoonmaken met alcohol 70% goed helpt. Ik heb t gepobeert, nou geweldig, na 2 dagen zag je al verschil , en na 1 week WEG! Ook heb ik veel water gedronken en groene thee, en biergisttabletten gekocht, allemaal een echte aanrader. gr mandy

18 8

Maak je t meteen schoon met alcohol nadat je je gezicht hebt gedopt met karnemelk? Of laat je de karnemelk eerst een poosje inwerken?

0

waar kan ik biergisttabletten kopen en hoe gebruik je ze? ik ben 12 dus ik weet niet of dat wat uitmaakt

0

Wat een middel!

0

Alcohol beschadigd de huid. Bij de apotheek kan je bezoylperoxide hydrogel kopen. Dit kan de kleding verkleuren zoals chloor dat doet. Dun op je gezicht smeren. 5% is voor mij al genoeg. Er is ook een 10% crème te krijgen. Dit doodt de bacteriën zonder de huid aan te tasten. Kan wel uitdrogend werken.

0

Alcohol werkt inderdaad heel goed!

0

noooit doen! Alcohol beschadigd de huid heel erg en droogt de huid extreem uit. Het effect hiervan is dat je huid meer talg aan gaat maken en je op den duur alleen maar meer puistjes krijgt. Mijn tip is salicylzuur. Dit is even een investering maar je kan er ontzettend lang mee doen.. Je huid ziet er stralend uit.

1

Over het alcohol. Ik doe dit al maanden, werkt super goed! Het kan schadelijk zijn ja, maar zolang je genoeg drinkt en een hydraterende creme aanbrengt kan het geen kwaad.

0

Alcohol is net als tandpasta, het werkt goed, maar is super slecht. Later gaat je gezicht er niet knapper van worden, als je dat soort rommel gebruikt..

0

Login om een reactie te geven: