Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Smeer er tandpasta op, bijvoorbeeld voordat je naar bed gaat en "s morgens is hij ingedroogd!

11 11

Dat is heel slecht voor je huid, NIET DOEN DUS het droogt je huid uit. Ik doe er alcohol op dat werkt. Elke dag even aan stippen en na een week heb je echt een goed resultaat.

2

Is zout ook goed en hoelang duurt het voor een mooie huidje

0

ik zou het er niet een nacht ophouden want dat droogt heel erg uit!!! eerde 5 minuten ofzoiets.

0

een vriendin van mij probeerde het en het werkte echt hel goed!

0

Acne is niet hetzelfde als gewone pukkels. Het is een aandoening waarbij de huid chronisch ontsteekt. PCLE-crème van d'r van der Hoog geeft vaak goede resultaten met het behandelen van reeds aangedane huid, tea-tree olie helpt goed bij nieuwe pukkels, maar de echte behandeling is van binnenuit. Genoeg water drinken, vooral stoppen met cola en frisdrank, proberen uw stresslevel te verlagen en natuurlijke ontstekingsremmers nuttigen zoals verse gember( door het eten of thee van trekken) en kurkuma ( een geel kruid, weinig smaak, een schep door de rijst bijvoorbeeld, Google! Doet wonderen voor uw hele lichaam in combinatie met kokosolie en zwarte peperkorrels.). Acne is echter het gevolg van een hormonale on-balans, en vaak erfelijk bepaald, dus de oorzaak is niet weggenomen met het bestrijden van de symptomen.

0

Bij gewone puisten werkt het wel, maar acne is anders. Doe de tandpasta ook echt alleen op de puisten dan, voor de gewone huid droogt het TE veel uit :)

0

Werkt dan tandpasta zonder fluoride ook?

0

Dit is een fabel... tandpasta doet niks meer dan een beetje uitdrogen en later word t weer vettig. Mensen denken dat het werkt omdat het "minty" en prikkend aanvoelt. Dat komt puur door de mint wat erin zit, het doet verder niks

0

NIET DOEN!! Ik heb zelf een wat lichtere vorm van acne (pfieuw). Zelf heb ik dit ook gedaan. Bij de spoedeisende beland hierdoor! Tandpasta kan voor brandwonden zorgen! Waarschijnlijk denk je huh dat kan niet? Dat kan helaas wel. Doordat ze huid uitdroogd (wat wel goed is verder tegen acne zolang je veel water drinkt en een creme gebruikt) is de huid kwetsbaarder. Door de fluoride en methol die sterk aanwezig is in tandpasta kan dit brandwonden veroorzaken. Dus zeker NIET DOEN!

0

Ik denk dat je acne verward met puistjes.. Hoe dan ook, als je tandpasta op je gezicht smeert, helpt tegen de puistjes, maar later zal je gezicht er niet knapper van worden! Beter iets anders verzinnen

0

Tandpasta werkt helaas niet als je je acné echt wilt aanpakken. Het is en blijft symptoombestrijding en stopt de ontstekingen die van binnenuit opkomen dus niet. Als je je acné voor eens en voor altijd de baas wilt worden, is het belangrijk dat je het bij de bron aanpakt. Door de oorzaken van je acné aan te pakken, zorg je ervoor dat de ontstekingen niet meer opkomen in plaats van ze te bestrijden als ze er al zijn. Want je kan je suf blijven smeren zonder echte resultaten te zien en dat is zonde van al je geld, tijd en moeite! Liefs, Selina (Acné Ervaringsdeskundige & Coach)

0

Login om een reactie te geven: