Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stap 1: Zorg voor voldoende beweging (stimuleer doorbloeding) stap 2: Neem je voeding onder de loep (geen dierlijke vetten en onnatuurlijke suikers) en vervang deze door plantaardige producten en groenten voor de vitaminen. stap 3:Ik verzorg mijn huid met Calendula-zeep (tegen roodheid) van Weleda. Te verkrijgen bij de Natuurvoedingswinkel en De tuinen en smeer er daarna Acno Day & Night Cream op van Sea-Line (Natuurvoedingswinkel) Stap 4: Verzorg 1 tot 2 keer je huid eens extra met een zwarte modder masker (ook Sea-line) of karnemelk. Je kunt ook je gezicht stomen. Stap 5: Koop antibacteriƫle handgel verder eet ik ook biologisch en stoom ik mijn groenten... Probeer 2 liter water per dag te drinken en gebruik geen washandje bij het reinigen van je gezicht... is misschien sneller maar je irriteert je huid er alleen mee. Mijn hele huid is hier van opgeknapt, misschien niet zo glad als een babybilletje maar de teint is gezonder en de puistjes die ik nog heb zijn zo verminderd dat je ze bijna niet meer ziet. Ook heb ik gen jeuk meer in mijn gezicht of vlekjes.

3 5 1 1

Tip: als je groente stoomt of kookt, gebruik het overblijvende vocht! Drink het op, gebruik in sauzen, soepen of maskers!

1

Login om een reactie te geven: