Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik zit al ruim 15 jaar met een chonische blaasontsteking. En bij mij werkt dit heel goed. Zet een flinke pot thee, ga lekker zitten op de bank (ik zet dan meestal een film aan) of in bed en zorg ervoor dat je benen en voeten goed warm worden. bijv: door middel van een deken en dikke sloffen. Drink de pot met thee zo snel mogelijk op en blijf dan nog even zitten. Totdat je blaas goed vol zit. In de tussen tijd niet gaan plassen.(ik wacht meestal totdat de film afgelopen is). En dan pas goed uitplassen. Nog een paar glazen water erachteraan. Ik ben er dan binnen 2 uur vanaf en voel ik me weer helemaal goed.

3 4

Wat voor thee drink je? Doe je er suiker bij?!

0

Slik je dan geen cranberrytabletten? Die zijn betaalbaar bij de Action en maken het ph-milieu van je blaas zuurder waardoor ontstekingen verdwijnen. Verder herken ik je verhaal wel :)

0

Dankjewel voor de tip. Heb het zelf ook chronisch en ben pas 24. Word er helemaal gek van. Heb van alles geprobeerd, maar het hielp allemaal niet of ik werd er doodziek van. Nou, ik ga dit proberen en hopen dat het snel over is.

0

hallo ik heb nu sinds kort een blaas ontsteking gekregen. maar mij lukt het nooit om dan echt zo lang als de film duurt niet naar het toilet te gaan... heb je daar misschien ook een tip voor??

0

Login om een reactie te geven: