Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Effectieve manier tegen blauwe plekken is de blauwe plek insmeren met een zalf voor blauwe plekken, veel mensen denken dat dit niet goed werkt maar het werkt echt, zorg wel dat je een goede zalf koopt bij de apotheek, zij zullen je meer info geven over welke zalf het beste is. Wil je niet zoveel geld uitgeven? dan kan je de plek ook insmeren met een zelf gemaakt mengsel, het is minder effectief maar werkt ook wel op een iets langer termijn van gebruik. Het mengsel maak je als volgt: meng 20 cl azijn met 15 cl olijfolie, voeg 2 theelepels citroensap toe en meng het, voeg nog 2 soeplepels maizena toe en meng tot het een dik kleverig mengsel is en smeer het dan op de blauwe plek, druk er dan een warme kompresdoek tegen aan (kompresdoek nat maken en een minuutje in de microgolfoven) houd de kompresdoek 10 minuten tegen het mengsel aan en kijk dan of het al hard is, als het nog niet hard is houd de doek er dan nog enkele minuten tegen maar als het al hard is dan kan je het zo laten. Als het harde mengsel de werkzame stoffen in het lichaam heeft gebracht dan zal het los laten en dan zal de blauwe plek binnen de twee dagen weg zijn, probeer zeker eens uit als je geen zalf wil kopen. Veel succes.

5 3

Ik heb zelf altijd een zalf staan maar nu was deze op. Dochter kwam thuis van school en had haar knie gestoten. De apotheek was gesloten dus heb ik deze tip maar eens uitgeprobeerd. Deze tip werkt zeer goed, wat ik niet verwachte. De pijn trok snel weg bij mijn dochter en ook de plek zelf verdween sneller dan anders. Ik zou graag de schrijver van deze tip bedanken voor deze bruikbare, wonderlijke tip.

5

Zeer goede tip, hij werkt echt! De blauwe plek trekt snel weg en de pijn verdwijnt ook zeer snel.

5

Een hele foute tip, bij een zware bloeduitstorting wordt de zwelling erger door warmte. Reductie door koeling Gedurende de dag evt een drukverband en het lichaamsdeel hoger dan het hart houden.

0

Login om een reactie te geven: