Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als je last hebt van een extreem lage bloeddruk (zoals ik) dan is het handig op het moment dat je aanval voelt aankomen al zout te eten, op het moment van aanval moet je rustig gaan liggen of zitten wat drinken en zout eten gewoon zo korrel zout.

Ginger Kyano
1 0


Last van een hoge bloeddruk? Maak dan dit recept klaar: kook een handvol aardappelschillen in een pannetje water. Af laten koelen en zeven. Drink er dagelijks twee kopjes van.

Miel Bregman
0 0


Elke dag 3 (gedroogde) abrikozen laten wellen en verdeeld over de dag innemen.

Martin
0 0


Drink elke dag een halve liter brandnetelthee. Liefst gezet van blad (ipv kant en klaar zakje).

0 0


Pure chocolade, zo donker mogelijk, helpt de bloeddruk te verlagen. Nu moet je niet een hele reep opeten, maar zo maar een paar stukjes per dag.

Ada
0 0


Eten van verse groene koolsoorten verlaagt de bloeddruk. Eten van enkele gedroogde abrikozen per dag verlaagt de bloeddruk. Het nemen van een lavendelbad verlaagt ook de bloeddruk.

Vera
0 0


Eet dagelijks, op de nuchtere maag, enkele gewelde abrikozen.

0 0


Als u last hebt van een hoge bloeddruk neemt u 2x per week een glas water met een halve geperste citroen op een nuchtere maag. Werkt heel goed, maar niet meer dan 2x per week gebruiken, liefst niet 2 dagen achtereen.

Ilse
0 0


Als je last hebt van hoge bloeddruk, ga dan eens na hoeveel vocht je per dag gebruikt. Sommige mensen met een hoge bloeddruk drinken gewoon te veel water! Het is heel gezond om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken, maar meer dan 2,5 liter per dag is niet goed voor je bloeddruk!

0 0


Heeft u een hoge bloeddruk? Eet elke dag 2 stukjes pure chocolade. Dat verlaagd je bloeddruk. En je word er niet dik van.

Roxy T.
0 0


Vermijd caffeïnerijke voedingsmiddelen en dranken, zoals koffie, cola en diverse theesoorten. Ga vroeg slapen, wie elke dag vroeg gaat slapen zal de bloeddruk dalen.

0 0


Sporten helpt! Beste elke dag. In elk geval hoe vaker, hoe lager je bloeddruk.

Bert
0 0