Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Blonder haar krijgen

Wat moet je doen als je blond haar wilt krijgen.

We gaan hier niet in op geel haar, of de gele gloed die je kan krijgen na een verkeerde kleur van de kapper. Deze tips gaan over blond haar. Lees alle tips rondom het verblonden van het haar en jouw haar echt goed te laten glanzen. Oma weet wel raad met dit probleem!

Blond haar door kamille thee

Wil je blond haar? Dan hoef je geen dure haarverf te kopen maar dan kun je van kamille thee maken. Was er dan je haren mee. Als je alles in je haar heb gedaan was je het eruit. Je moet gewoon elke dag wassen tot je de kleur heb die je wilde hebben. (ditzelfde kan je ook doen met citroensap)

Marjolijn
Tip #2534


Blonde haren op je been

Als je haartjes op je been hebt dan moet je een citroen uitpersen op je benen en in de zon gaan liggen. Dan worden de haartjes blond!

Moniek
Tip #2616


Citroensap erin en zonnen maar

Als je je haar wat blonder wil? Kun je voor dat je gaat zonnen citroensap in je haar doen, het helpt ook om veel in de zee te zwemmen.

Feline
Tip #2540


Kamille thee maakt blond

Heb je blond haar? Zet kamille thee en doe dit op handoekdroog haar en fohn het droog, mooi glanzend blonder haar krijg je hiervan. Ook citroensap sproeien en in de zon gaan zitten.. Geen zon? Dan met de föhn. Let op niet té vaak met citroensap dan wordt je haar erg droog.

Eef- Rammstein
Tip #1605


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen