Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bij buikkrampen werkt het heel erg goed om een glas lauw, bijna warm, water te drinken. Binnen 10 minuten begint de stoelgang en is de pijn voorbij.

4 5 13 3


Ga op bed of op de grond zitten en zet een kussen tegen u buik en ga er krom op liggen zodat de kussen tegen u buik na een minuutje zal de buikpijn verminderen.

4 5 5 0


Als je buikpijn hebt kan je even op je rug liggen en 2 minuten over je buik wrijven. Je voelt dan even geen pijn meer. Wat je ook kan doen is hete thee drinken je buik krijgt dan "rust". Waar je vooral aan moet denken is dat het thuis niet koud is, doe het raam dicht en ga lekker onder de dekens.

4 5 3 2


Als je last hebt van darmkrampen drink dan een glas lauwe cola, de krampen verdwijnen...

4 5 3 4


Om buikkrampen te verminderen, helpt het om lekker veel hete thee te drinken. Je maag raakt er lekker in een soort van "ontspannen" sfeer van, en je hebt er dan even geen last meer van.

4 5 2 2


Buikpijn of Darmkramp? Neem en eetlepel lijnzaad (verkrijgbaar in de reformwinkel) oud familierecept wordt ook aan paarden gegeven, je voelt de buikpijn wegzakken en vaak moet je daarna naar de WC, werkt bij mij al jaren, heb altijd een zakje in huis.

4 5 2 0


In plaats van 20 min douhcen kun je ook een warme kruik tegen je buik leggen. En het is ook goedkoper voor het water gebruik.

3 5 1 0


Bij buikpijn , menstruatiepijn en darmpijn , een glas kokend water met 3 a 4 klontjes suiker ! is mierzoet maar helpt 100000%

3 5 1 1


Bij buikkramp en diarree moet je cola drinken, dit werkt echt!!!

3 5 1 1


Buikkrampen? Drink rooibosthee! Wordt in Zuid Afrika ook aan babies gegeven.

3 5 1 1


Ga in bed liggen op je rug en doe minimaal 3 kussens onder je voeten en ontspan. Je kan ook een heel dik kussen gebruiken, doe een kruik of pittenzak op je buik, natuurlijk wel warm.

3 5 1 0


Last van krampen in de buik of buikpijn? Sproei met de net te hete douche kop 10 a 20 min over de buik zodat ie rood word daarna afdrogen en je buikpijn verdwijnt.

5 0 0


Succes verzekerd !! Drink bij darmkrampen een kop groene thee met ginseng de krampen zullen snel verdwijnen.

5 0 0


Trek je knieën in zodat ze tegen je buik zitten strek je armen rond je buik en druk stevig aan. Helpt echt.

5 0 0


Cola drinken of thee en iets warms op je buik leggen.

5 0 0


Bij darmkrampen kun je venkelthee drinken.

5 0 0


Als je buikpijn heb neem dan aardappelpuree of poeder met scheutje warm water eet hiervan 2 eetlepels op en ze maagpijn trekt snel weg werkt ook goed bij kinderen. bij misselijkheid helpt het ook.

5 0 1


Ga liggen op de grond met je knieën omhoog en je rug op de grond haak je vingers in elkaar en doe je armen over je hoofd en op de grond.

5 0 0


Leg een kruik op je buik of neem warme melk met anijs!

5 0 0


Eet een geschilde appel met suiker en kaneel, helpt echt!

5 0 0


Middel tegen buikkrampen, eet twee tot drie pepermunten, kauw deze in grove stukken doorslikken en de kans is heel groot dat de krampen verdwijnen.

5 0 0


Een beker warme/hete melk met een pepermuntje of anijsblokjes erin, helpt heel goed, buikpijn is snel over

5 0 0


Ga bij buikpijn plat op de rug liggen, het liefste op een bed, en leg uw handen op uw buik. Adem diep in en uit door uw buik en de buikpijn verminderd.

5 0 0


Bij maag- of darmklachten: warme melk met anijs. Doet wonderen.

5 0 0


Drink cola met suiker, bij mij lukt het altijd.

5 0 0


Anijsmelk helpt tegen diaree en buikpijn. Dit kun je gemakkelijk bij de supermarkt kopen, lees de instructies op de verpakking.

5 0 0


Als je buikpijn hebt leg er dan een warme pittenzak op de pijn ga je minder voelen.

5 0 0


Als je buikpijn hebt moet je Cola drinken. Coca Cola. Want vroeger werd het ook als geneesmiddel gebruikt maar het was veel te lekker.

5 0 0


Last van darmkrampen: eet 1 kom havermoutpap. Heb je geen last, maar wel risico op darmkrampen eet het om de 3 dagen.

5 0 0


Als je buikpijn hebt kook dan water en doe er dan uienringen in net zoals je thee zet. Drink het dan zo heet mogelijk op.

5 0 0


1. Yoga oefeningen doen 2. Warme/ hete douche of bad 3. Warme annijsmelk drinken.. In deze volgorde goed resulten en behalve tegen je buikpijn is het voor veel meer dingen goed. Na deze 3 stappen lekker uitrusten als je kan!

5 0 0