Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bij buikkrampen werkt het heel erg goed om een glas lauw, bijna warm, water te drinken. Binnen 10 minuten begint de stoelgang en is de pijn voorbij.

4 5 15 3


Ga op bed of op de grond zitten en zet een kussen tegen u buik en ga er krom op liggen zodat de kussen tegen u buik na een minuutje zal de buikpijn verminderen.

4 5 6 0


Als je buikpijn hebt kan je even op je rug liggen en 2 minuten over je buik wrijven. Je voelt dan even geen pijn meer. Wat je ook kan doen is hete thee drinken je buik krijgt dan "rust". Waar je vooral aan moet denken is dat het thuis niet koud is, doe het raam dicht en ga lekker onder de dekens.

4 5 5 5


Om buikkrampen te verminderen, helpt het om lekker veel hete thee te drinken. Je maag raakt er lekker in een soort van "ontspannen" sfeer van, en je hebt er dan even geen last meer van.

4 5 4 2


Als je last hebt van darmkrampen drink dan een glas lauwe cola, de krampen verdwijnen...

4 5 4 4


Buikpijn of Darmkramp? Neem en eetlepel lijnzaad (verkrijgbaar in de reformwinkel) oud familierecept wordt ook aan paarden gegeven, je voelt de buikpijn wegzakken en vaak moet je daarna naar de WC, werkt bij mij al jaren, heb altijd een zakje in huis.

4 5 3 0


Bij buikkramp en diarree moet je cola drinken, dit werkt echt!!!

4 5 3 1


In plaats van 20 min douhcen kun je ook een warme kruik tegen je buik leggen. En het is ook goedkoper voor het water gebruik.

4 5 2 0


Als u buikpijn/buikkrampen hebt kunt u het gemakkelijk oplossen door warme melk te drinken en koud water op je hand te doen en dan met je koude natte hand over je buik wrijven. Veel beterschap!❤️💝

4 5 2 0


Ga ongeveer 4 min op je buik liggen en de pijn verminderd een beetje.

4 5 2 0


Bij buikpijn , menstruatiepijn en darmpijn , een glas kokend water met 3 a 4 klontjes suiker ! is mierzoet maar helpt 100000%

4 5 2 1


Buikkrampen? Drink rooibosthee! Wordt in Zuid Afrika ook aan babies gegeven.

4 5 2 1


Ga in bed liggen op je rug en doe minimaal 3 kussens onder je voeten en ontspan. Je kan ook een heel dik kussen gebruiken, doe een kruik of pittenzak op je buik, natuurlijk wel warm.

4 5 2 0


Bij mij helpt droogbrood eten en een ontspannen filmpje of spel spelen /kijken. Bijna 100% dat het werkt!!

3 5 1 0


Drink een glas cola! Na ongeveer 15 minutjes is je buikpijn veel minder!

3 5 1 0


1. Yoga oefeningen doen 2. Warme/ hete douche of bad 3. Warme annijsmelk drinken.. In deze volgorde goed resulten en behalve tegen je buikpijn is het voor veel meer dingen goed. Na deze 3 stappen lekker uitrusten als je kan!

3 5 1 0


Trek je knieën in zodat ze tegen je buik zitten strek je armen rond je buik en druk stevig aan. Helpt echt.

3 5 1 0


Bij darmkrampen kun je venkelthee drinken.

3 5 1 0


Last van darmkrampen: eet 1 kom havermoutpap. Heb je geen last, maar wel risico op darmkrampen eet het om de 3 dagen.

3 5 1 0


Als je buikpijn hebt pak dan een kussen of een badjas en ga met je hele buik erop liggen en wat je ook nog kan doen is op je rug liggen en 2 minuten over je buik wrijven, dit werkt, maar niet lang .

3 5 1 0


Ga bij buikpijn plat op de rug liggen, het liefste op een bed, en leg uw handen op uw buik. Adem diep in en uit door uw buik en de buikpijn verminderd.

3 5 1 0


Ga liggen op de grond met je knieën omhoog en je rug op de grond haak je vingers in elkaar en doe je armen over je hoofd en op de grond.

3 5 1 0


Leg een kruik op je buik of neem warme melk met anijs!

3 5 1 0


Cola drinken of thee en iets warms op je buik leggen.

3 5 1 0


Succes verzekerd !! Drink bij darmkrampen een kop groene thee met ginseng de krampen zullen snel verdwijnen.

3 5 1 0


Middel tegen buikkrampen, eet twee tot drie pepermunten, kauw deze in grove stukken doorslikken en de kans is heel groot dat de krampen verdwijnen.

3 5 1 0


Als je buikpijn heb neem dan aardappelpuree of poeder met scheutje warm water eet hiervan 2 eetlepels op en ze maagpijn trekt snel weg werkt ook goed bij kinderen. bij misselijkheid helpt het ook.

3 5 1 1


Als je buikpijn hebt moet je Cola drinken. Coca Cola. Want vroeger werd het ook als geneesmiddel gebruikt maar het was veel te lekker.

3 5 1 0


Drink cola met suiker, bij mij lukt het altijd.

3 5 1 0


Eet een geschilde appel met suiker en kaneel, helpt echt!

3 5 1 0


Bij maag- of darmklachten: warme melk met anijs. Doet wonderen.

3 5 1 0


Een beker warme/hete melk met een pepermuntje of anijsblokjes erin, helpt heel goed, buikpijn is snel over

3 5 1 0


Buikpijn, buikkrampen of menstruatiepijn? Neem 3 pepermuntjes, kauw ze door dat je grote stukken overhoud en slik ze dan door. Dit werkt echt.
Als dit niet bij jou werkt kan je ook op je rug op je bed gaan liggen en dan een beetje hard over je buik wrijven (natuurlijk op de plek waar je pijn hebt) dit werkt ook echt bij mij!

3 5 1 0


Als je buikpijn hebt kook dan water en doe er dan uienringen in net zoals je thee zet. Drink het dan zo heet mogelijk op.

3 5 1 0


Anijsmelk helpt tegen diaree en buikpijn. Dit kun je gemakkelijk bij de supermarkt kopen, lees de instructies op de verpakking.

3 5 1 0


Als je buikpijn hebt leg er dan een warme pittenzak op de pijn ga je minder voelen.

3 5 1 0


Last van krampen in de buik of buikpijn? Sproei met de net te hete douche kop 10 a 20 min over de buik zodat ie rood word daarna afdrogen en je buikpijn verdwijnt.

3 5 1 0


leg een warmie (pitten knuffel die je kan op warmen)/kruik (is iets minder veilig) op je buik iets zwaars op je buik leggen werkt vaak ook veel beterschap ❤️❤️🦋

5 0 0