Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Sowieso extra vitamine B slikken. Mondhoeken, kin en lippen een minuut lang insmeren met (anti-bacteriele) handzeep, schoonspoelen met water, nog een keer insmeren met zeep en schoonspoelen, daarna droogdeppen met wc-papier en 10 minuten laten drogen. Een beetje antischimmel-creme of appel-cider azijn op de mondhoeken smeren met wattenstaafje. Vervolgens lippen, mondhoeken en kin insmeren met vaseline. Dit 2 uur laten zitten en er dan afhalen met wc-papier. Ik zorgde ervoor dat ik in elk geval 3 keer per dag mijn mondhoeken schoonmaakte met zeep en daarna mijn lippen insmeerde met vaseline (en anti-schimmelcreme). Vaseline zorgt ervoor dat je lippen niet steeds opnieuw nat worden van het likken. Als je dit volhoudt dan ben je er in 3 dagen vanaf.

1 3

Wat als je een allergie hebt voor die zeep?

1

Zal ongetwijfeld prima helpen om het weg te krijgen. Helaas is dit vaak tijdelijk; het neemt de oorzaak niet weg. Die is vaak gelegen in een gebitsprothese, gehele of gedeeltelijke, die niet, of niet meer, goed passend is. Die door het slinken van het kaakbeen, waar immers geen wortels meer zitten, te los, te ruim wordt. Daardoor blijven er voedselrestjes achter zitten, telkens als je wat eet of zelfs drinkt ( vooral zuiveldranken..). Dus, om voorgoed een eind te maken aan dat vervelende, ontsierende en vaak pijnlijke euvel, is de beste manier een bezoekje aan tandarts of tandprotheticus.

0

smeer enkele dagen meermaals een paar druppels waterstofperoxide op de mondhoek en het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

0

Login om een reactie te geven: