Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Citroen nierstenen

Helpt een citroen als je last hebt van nierstenen?

Deze Oma Weet Raad tips gaan over nierstenen. Vind hier unieke adviezen over huismiddeltjes uit Oma's tijd die jou kunnen helpen.

Drink 's ochtends vers citroensap

Drink 's morgens een groot glas vers citroensap. Het maakt van binnen schoon, dankzij de vitamine C en flavonoïden. Darmen, nieren, lever en gal varen er wel bij. Deze stoffen ontgiften de lever, neutraliseren urinezuur, lossen klompjes kalk op en ook gal- en nierstenen. Citroensap stimuleert de darmen en een regelmatige stoelgang. Het is desinfecterend. Het doodt wormen in de ingewanden en verwekkers van griep en verkoudheid.

Tip #11938


Deodorant maken met citroen

Om zelf een deodorant te maken kun je wat citroen uitpersen en dat vermengen met water en zo heb je een natuurlijke deodorant zonder toevoegingen. Citroen houdt muggen wespen en bijen op een afstand en dat is ideaal voor in de zomer. Zo is er ook deodorant van Weleda op basis van citroen zonder kunstmatige toevoegingen. Dit is dan een goedkoop alternatief om zelf je deodorant te maken en is dan minder duur en het is puur natuur. Geen wespen vliegen of bijen want die houden niet van citroenlucht. Die houden meer vanzoete geuren en bloemige zoete parfums en eau de toilettes. Er gaat niets boven puur natuur. Geen toevoegingen. je weet wat er in zit, en het kost dan niet veel. De citroen ruikt heerlijk fris en je kunt er tevens mee schoonmaken.

Yvette de Jager
Tip #5039


Van je haarroos afkomen met citroen

Heb je last van haarroos. Pers 1 of 2 x per week een halve citoen uit, laat het even intrekken. En spoel het tijdens het wassen goed eruit. Helpt al jaren bij mij.

Anuja Hoogstad
Tip #1474


Citroen helpt bij blaasontsteking

Als je blaasontsteking heb doe een beetje citroen in je thee het helpt!

Mandy
Tip #2040


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.