Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Dauwworm behandeling

Wat kan ik het beste doen tegen dauwworm?

Belangrijk om direct al even te vertellen is dat dauwworm niets met wormen te maken heeft. Dauwworm is een ouderwetse benaming wat nu in de praktijk vooral atopisch eczeem genoemd wordt.

Dauwworm inwrijven met maizena

Bij kinderen die dauwworm hebben kunnen de plekken het beste met maizena ingewreven worden. De huid zal rustiger worden en mogelijk uiteindelijk helemaal schoon. Een ander middel dat goed werkt is het innemen van viola tricolor van b.v. Dr.Vogel of een ander merk.

Hanny overgoor
Tip #3073
0 0

Login om een reactie te geven:

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.