Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wat erg goed helpt tegen droge lippen is zonnenbloem olie omdat het zo vet is, zelf doe ik het altijd en het werkt veel beter als een gewone balsem! 1x insmeren en je hebt er geen last meer van!

Karina Timmermans
7 0


Als je droge lippen hebt is dit een hele fijne, lekkere en makkelijk recept voor een goeie lipscrub! Ingrediënten: 1. Bruine suiker 2. Vaseline/kokos olie 3. Honing 4. Kaneel 5. Een potje waar het in kan Eerst gaat een beetje bruine suiker in het potje. (Ligt er helemaal aan hoeveel u wilt maken) dan moet het vaseline of de kokos olie toegevoegd worden. Dan mengt u dit samen. Dan kan de honing er nog bij en de kaneel. Dan moet alles goed gemengd worden. Als het gemengd is, scrubt u het op uw lippen met uw vingers, daarna wrijft u uw lippen over elkaar en likt het eraf! Dan bent u verlost van de droge lippen!

Rosa Blom
5 3


Heeft u last van droge lippen en loshangende velletjes? Wrijf er dan met een zachte handdoek overheen totdat de velletjes er af zijn gewreven. Doe dit niet te ruw! Maak ronddraaiende bewegingen die je afwisselt door om en om rechts- en linksom te draaien. Daarna de lippen goed insmeren met een herstellende lipbalsem. Tip: Let op dat je niet te hard wrijft, dit zorgt voor nog meer velletjes!

Annet
2 0


Je kan olijfolie en kristal suiker mengen en dan scrubben over je lippen,ze worden heerlijk zacht en je kan het er zo aflikken.

Yasmine
2 1


Neem een hap van een aardbei, en dip daarna het deel van de aardbei waar je net een hap uit hebt genomen, in wat suiker. Scrub dit over je lippen en ze worden weer lekker zacht. De rest kan je opeten

2 0


Als je last hebt van droge lippen. Kun je ze met een tandenborstel poetsen. Dat heeft hetzelfde effect als bijvoorbeeld je lichaam scrubben! Gebruik dan geen tandpasta, want dat werkt uitdrogend! Je lippen lijken na het poetsen rood, dat komt omdat ze extra doorbloed zijn. Smeer je lippen na de tijd wel in. dat kan met verschillende producten zoals: * lippenbalsem * halverine * calendulazalf * vaseline * olijfolie/zonnebloemolie Smeer je lippen voor je gaat slapen ook extra dik in...dan kunnen ze 's nachts mooi herstellen. Neem vooral in de winter de lippenbalsem mee. Als ze dan droog of barstend aanvoelen kun je ze meteen insmeren! Veel succes

Johanna
1 0


Als je droge lippen hebt moet je ze s"morgens en s"avonds poetsen met tandpasta daar worden ze ook mooi rood en vol van.

Valerie
1 0


Bij droge lippen helpt vaseline heel erg goed het is namelijk erg vet.... ook voor de rest van je gezicht kan je het gebruiken.

Susan
1 0


Je hebt echt pijnlijke, droge lippen en je hebt niets bij de hand? Smeer dan wat boter op je lippen.

Shanna
1 1


Als je droge lippen hebt kun je ze ook insmeren met wat honing, zo worden ze weer lekker zacht en de honing is natuurlijk ook erg lekker.

1 0


Gebruik Purol zalf, worden je lippen zacht en soepel van. Helpt ook nog eens schrale en geïrriteerde huid te genezen. Vooral geen goedkope lipbalsem, zoals Labello gaan gebruiken. Dit is er voor gemaakt, om je lippen telkens uit te drogen, zodat je blijft smeren.

Pia de Boer
1 0


Droge lippen ontstaan vaak ook door het dragen van make up, bijvoorbeeld lipgloss of lippenstift. Voorkom droge lippen door ze eerst zachtjes te poetsen met een tandenborstel, en daarna dik in te smeren met bijv. labello en daar overhéén de make up. Blijft het ook nog beter zitten!

Emma
0 1


Mijn tips is als je schralen lippen wilt voorkomen door altijd vaseline op te doen en als je gaat fietsen en het is buiten koud doe dan je sjaal voor je mond en neus het helpt echt :D !!!

0 0


Een beetje lippenbalsem er op maar geen lipsmackers en geen lippenbalsems met een smaakje. PS: vooral niet likken

0 0


Pak een beetje vaseline en honing ,mix het door elkaar.En smeer maar op je lippen. En doe elke dag wel een dikke laag labello op.

0 0


Bij gesprongen lippen is vet of een balsem heel goed, doe het zeker een paar keer op een dag en voor je gaat slapen.

0 0


Bij droge lippen moet je geen Labello gebruiken hier zit een bepaalde stof in die het alleen maar erger maakt. Gebruik in plaats daarvan honing, zonnebloemolie, olijfolie of vaseline. Alleen zonnebloemolie of olijfolie werkt het beste.

Raad met daad
0 0


Schrale lippen:

Kan jouw huid niet goed tegen lippenbalsem of vaseline? Smeer er dan Aloë Vera gel op. 

Oma B
0 0


Benodigtheden: Labello Honing (Olijf)olie Suiker Snij een stukje labello en doe dat in een bakje en laat het in de magnetron smelten. Zodra het gesmolten is doe je er een beetje (olijf) olie bij met ook nog een beetje honing. Roer dat doorelkaar en doe dan wat suiker erbij tot dat het een soort van geheel is. Smeer het dan op je lippen en dan heb je een eigen lippenscrub!

__Lorenaaaaa_
0 0