Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Duizeligheid tips

Wat zijn tips die kunnen helpen als je last hebt van duizeligheid?

Bekijk hier de Oma Weet Raad tips over wat je kunt doen als jij of iemand anders duizelig is.

Ga zitten of liggen bij duizeligheid

Als u duizelig bent, kunt u een gevoel hebben alsof alles draait. Dit komt door een storing in de buisjes van het evenwicht in uw oor. U kunt het beste gaan zitten of liggen tot de duizeligheid voorbij is.

Omaweetraad
Tip #16265


zitten

ga vooral even lekker zitten en niet lopen want je hebt kans dat je op de grond kan storten. neem de tijd en rust lekker uit

pindakaas
Tip #21687


Kussen onder schouders leggen tegen duizeligheid

Het kan vervelend zijn om duizelig te worden. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen tegen duizeligheid. Zo is het mogelijk om elke ochtend een aantal oefeningen te doen tegen duizeligheid. Het leggen van een kussen onder je schouders kan een oplossing bieden. Hierdoor stijgt er bloed naar je hoofd. Tijdens het opstaan zul je hierdoor minder snel duizelig worden. Langzaam maar zeker kan deze oefening het beter voor je maken.

Kussentje
Tip #21209


Opletten bij Duizeligheid

Duizeligheid is een aandoening wat je serieus moet nemen, helemaal als het uit het niets komt. Neem contact op met de huisarts of kijk verder op medische sites als je meer info zoekt over duizeligheid.

Timmy
Tip #19671


duizeligheid verzachten

Als je thuis zit, ga dan even liggen of zitten. doe anders ook even rustig. als het lang blijft, kan je het best even de huisarts bellen. als je weg bent, probeer dan ook even rustig aan te doen! ik hoop dat het helpt!

betrouwbare bron:)
Tip #20550


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.