Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ons zoontje had vannaf de geboorte al vrij vlot eczem.We hadden van alles geprobeerd wat er maar was, maar van paardemelk (vers of poeder)is hij helemaal genezen.We waren dol blij!

1 5

Kun je mij laten weten waar je de paarden melk crème gekocht hebt? Ik zou het graag willen proberen.

0

Hoi Brendy, ik kom graag in contact met je hierover. Mijn dochter van 3 maanden heeft erge last van eczeem en we gebruiken nu ook paardenmelkpoeder (half theelepeltje) per dag door de voeding. Hoe hebben jullie de paardenmelkproducten gebruikt?

0

Hallo brendy, ik zou ook graag meer van jouw ervaring weten aangezien mijn dochtertje van 4 maanden er ook steeds meer last van krijgt en geen 1 crème helpt.

0

Zou u mij kunnen vertellen hoe u het gebruikt heeft en waar gekocht ben ten einde raad met me zoon van 4mnd

0

Beste Brandy. Mijn kleinzoon van 5 maanden heeft erg veel last van eczeem. Heeft van de dermatoloog een zalf gekregen met cortisone en een vette zalf ernaast ook. Maar niets help hij krabt zich zelf helemaal open tot bloedens aan toe. Is zo hartverscheurend om hem te zien lijden. Ik zou graag willen weten waar het paardenmelk te koop is. Wil graag dat hij op knapt. Mvg joyce

0

Login om een reactie te geven: