Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Mijn dochtertje heeft ook last van constitutioneel eczeem. Ik lees heel veel tips maar ook ik ben nog altijd het beste gebaat met het smeren van Nivea. Die blauwe blikken. Zelf denk ik dat het komt door de panthenol die er in zit. Ik heb van alles geprobeerd en waar geen panthenol in zit werkt minder goed dan de Nivea.

0 2

Kijk uit met nivea, dat is een rot creme. Ik ben er zelf allergisch voor. Beter is bijvoorbeeld verse kokosolie (extra virgin)

0

Ik heb al extreem lang last van eczeem, alles geprobeerd. Tot een jaar geleden kon ik amper cremes/make up/zonnebrand creme gebruiken, alles leidde tot een soort "allergische" reactie hoewel je vaak helemaal niet allergisch bent voor de cremes. Wat heeft geholpen is de huisarts inruilen (die de allerzwaarste hormoon druppels voor schreef) voor de dermatoloog (Eendenburg in Amsterdam). Ik heb nu hooikoorst pilletjes, dit werkt heel goed als alles gaat jeuken (ik heb geen hooikoorst) en 2 geweldige zalven die ook helpen omdat een niet zo vet is, daar krijg ik alleen maar meer jeuk van.

0

Login om een reactie te geven: